cvr/se:

30 03 88 43

 

Susanne Huynh, cand.psych.aut.

Tilbud om gruppeterapi:
Kunne du tænke dig at deltage i en selvudviklingsgruppe - Så klik her for at læse mere

Har ikke overenskomst med sygesikringen, modtager kun selvbetalende. Susanne tilbyder psykoterapi til enkeltpersoner, par og familier i forhold til problematikker som:

Akut eller eksistentiel krise

Stress

Tab og sorg

Angst, nedtrykthed og lavt selvværd

Overgreb og andre kroniske traumatiske hændelser

Livskriser / Identitetskriser

Samlivsproblemer

Kontaktvanskeligheder

Interkulturelle problematikker

Jeg er gruppeanalytisk uddannet og tilbyder derfor også gruppeterapi.

Du får via samtale med en professionel mulighed for at komme videre i livet.

Min faglige styrke består i mit kendskab til et bredt spektrum af psykologiske problemstillinger og en forståelse af mennesker med vidt forskellig personlighed og baggrund. Hertil bidrager også flere års erfaring indenfor psykiatrien.

Jeg arbejder primært ud fra en psykodynamisk tilgang til terapi med inspiration fra eksistentialistisk og mentaliseringsbaseret psykoterapi. Jeg arbejder også med visualiering, mindfulness og har en tilgang hvor kropsbevistheden medtænkes i terapien.

For mig har det altid været en drivende kraft, at jeg gennem psykologisk rådgivning og behandling kan hjælpe mennesker frem imod et rigere liv og en større styrke til at se fremtidens udfordringer i øjnene.

Efteruddannelse er en fast del af mit virke, og min rådgivning og behandling tager løbende højde for ny forskning og nye psykologfaglige impulser. Herved bestræber jeg mig på at kvalitetssikre mit arbejde, så mine klienter modtager en professionel behandling.


Tilbyder også onlineterapi, video og chat.

Direkte nr: 61770988
Email: info@psykologonline.dk

Du er velkommen til at skrive en SMS/email såfremt du ønsker en tid.